Sketching al Moianès

Sketch de floristeria al carrer sant josep de Moià

Sempre m’ha agradat dibuixar, i suposo que és perquè m’agrada mirar les coses i els espais que tinc al meu voltant i abstraure’m, concentrant-me en aquest fluir entre els ulls, la ment i les mans. Coneixent, informant-me, d’allò que tinc al davant. Dibuixar em dóna l’oportunitat de superposar diverses maneres de veure tot això en un sol pla: les línies, les llums, els colors, les formes, els buits… i sovint miro d’encabir-hi l’activitat que s’hi dona, dibuixant persones, vehicles, animals… el que es mou i que apareix al dibuix de manera accidental i casual, aliè al fet de ser objecte dibuixat. M’agrada també veure com estic cada cop que m’hi poso, quin humor tinc aquell dia, amb què em barallo, sortint o no de la meva pròpia zona de confort, fent proves o anant a un resultat “segur”… I en les sortides de Scketchcrawl pel Moianès, sempre, sempre, tornant a casa amb la sensació agradable d’haver estat davant el paper en blanc, tacant-me les mans, passant fred o calor, i aconseguint un intercanvi molt valuós: havent compartit amb els altres membres del grup els mateixos espais, probablement tenint sensacions molt similars, havent-me meravellat de constatar, un cop més, que les mirades sobre allò que dibuixem són úniques. No hi ha dues persones iguals i per tant no trobarem dos dibuixos iguals. I si a més a més li afegim el bon rotllo del grup, ja hi posem la cirereta al pastís ?

Les trobades de Sketch les organitza el Cercle Artístic del Moianès

About the author

Il·lustració - disseny - web - comunicació

Related Posts

We are using cookies to give you the best experience. You can find out more about which cookies we are using or switch them off in privacy settings.
AcceptPrivacy Settings

GDPR

  • Avís de galetes

Avís de galetes

Alerta de galetes